justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Jó hangulatban telt a siófoki edzőtábor idén is

E-mail Nyomtatás PDF

Immár 16. alkalommal rendeztük meg Siófokon a nyári edzőtáborunkat, mely ezúttal 2017. június 19-23. között közel 140 ember részvételével zajlott a Balaton parton.

A vasárnapi érkezést követően délután az eligazítást követően közös edzéssel indítottuk a tábort, ahová az ország számos területéről érkeztek karatékák. Shihan Mészáros Jánoshoz tartozó klubok, a tatabányai Aramis SE, a fehérgyarmati Kobra SE, a miskolci, tiszaújvárosi és debreceni Justitia Fuji-Yama SE is képviseltette magát, de Budapestről is érkeztek vendégek, Shihan Kurdi Gábor, Sensei Tancsa Nóra, Sensei Bóné Zoltán és Sensei Kurdi Ferenc személyében.

Hétfőn már megkezdődtek a 6.30-as futóedzések is mindenki nagy örömére, majd délelőtt közös kumite edzések kerültek lebonyolításra. A délutáni tréningeken kezdők és haladók bontásban izzasztották magukat, az övvizsgára készülés jegyében, valamint a magasabb fokozatúak a Wanshu, Kurununfa és Heiku katákkal ismerkedhettek meg.

Az edzések között szabadprogram keretében szívesen töltöttük a jó időt a Balatonban, az uszodában szaunázással, focizással, kosárlabdázással. Kicsik és nagyok egy klubból tartozók és különböző városokból érkezők közösen múlatták idejüket, amit igazán jó volt látni.

 

Sensei Bóné Zoltán vezetésével csütörtök délelőtt jóga edzésen vettek részt karatékáink, melyet rendkívüli módon élveztek. Délután a táborzáró övvizsgára került sor, ahol a 9-től az 1. kyuig tettek számot tudásukról a karatékák. Mindenki felkészültségéről tett tanúbizonyságot, így az esti záróbulin átvehették diplomáikat. Ezelőtt még Shihan Kurdi Gábor vezényelt egy közös edzést.

A péntek reggeli hazautazást megelőzően egy nagy csapatképet készítettünk, mindenki örömére a táborban átvehettük vadonat új csapatmelegítőinket. Jövőre újra együtt ugyanitt. Úgy hiszem mindenki máris nagyon várja.

You are here: Címlap