justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Umagi edzőtábor és verseny

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 26-tól 3 versenyzőnk vett részt Umagban a 10th WKF Training Camp & Karate1 Youth Cup elnevezésű edzőtáborban, mely a végén egy versennyel zárult. A tenerifei utazóink Tóth Vanda és Szilágyi Gergő mellett Zay Lili is együtt tréningezett a leghíresebb felnőtt versenyzők vezetésével egy nagyon rangos mezőnyben.

A táborban a magyar csapat közös edzést is tartott, összetartás végett, ami külön biztosította a remek hangulatot. Többek között Antonio Diaz, Luca Valdesi edzésein is részt vettek karatékáink, akik nagyon élvezték az edzéseket. A tábort egy nagylétszámú és színvonalas verseny zárta, ahol a mi versenyzőink is megmérettettek.

Az első napon a kadet női kata versenyszámban Tóth Vanda és Zay Lili lépett tatamira. Vanda az első fordulóban 5-0-ra legyőzte ellenfelét, az indiai Khandekar Anika Narendra-t, majd következett a svéd Adler Louise (Hässelby karatedojo), aki sajnos jobb volt versenyzőnknél. Lili a dél-afrikai Harding Aimee ellen 3-2-re diadalmaskodott, majd a horvát Jelen Nika 3-2-re legyőzte őt. A lányoknak nem volt lehetősége a vigaszágon a javításra.

Másnap Szilágyi Gergő a junior férfi katások között próbált szerencsét. Versenyzőnk az olasz Stocker Pietro Paolo (Cus Perugia Karate) ellen kezdett, akit 3-2-re legyőzött. A következő fordulóban a szerb Cerovic Luka volt az ellenfél, aki magabiztosan múlta felül Gergőt és végül az aranyéremig meg sem állt. A vigaszágon a szaud-arábiai Alqurashi Ibrahimot 4-1-re győzte le Gergő, majd következett a szlovák Duška Enriko (CENTRAL SLOVAKIA), akit a bírók jobbnak ítéltek és végül a bronzérmet is megszerezte. Gergő pedig az előkelő 9. helyen zárta a megmérettetést.

 

You are here: Címlap