justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Mesterek

Sensei Pataki János 2. dan

E-mail Nyomtatás PDF

...

Módosítás dátuma: 2015. február 17. kedd, 20:19

Sensei Bodnár István 4. dan

E-mail Nyomtatás PDF

...

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 08:47 Bővebben...

Sensei Oláh Sándor 3. dan

E-mail Nyomtatás PDF

...

Módosítás dátuma: 2015. február 17. kedd, 20:17

Sensei Csiky Orsolya 1. dan

E-mail Nyomtatás PDF

„Először 6 éves koromban kezdtem el sportolni, kb. 3 és fél évig balettoztam a Rónai Művelődési Központban. A balett-tanárnőm nyugdíjba vonulása miatt azonban ez a lehetőség megszűnt, és ekkor – 1990. januárjában – kezdtem el karatézni a bátyám hatására, aki ekkoriban Sensei Homa Jánosnál edzett. Ennek ellenére engem a szüleim dr. Mészáros János Shihan edzéseire írattak be a Vörösmarty Mihály Általános Iskolába, majd nem sokkal később a Ságvári úti Általános Iskolában tartott edzésekre is bejárhattam. 1995-től a Justitia Fuji-Yama SE saját edzőtermében folytattam az edzéseket és rendszeresen részt vettem az egyesület évente megrendezett nyári edzőtáborain. Számos karate bemutatón is közreműködtem, melyek közül a legjelentősebb és legemlékezetesebb a miskolci sportcsarnokban lebonyolított Budo Gála volt.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 10. péntek, 13:01 Bővebben...

Sensei Cselepák Péter 2. dan

E-mail Nyomtatás PDF

1985. március 2-án született Miskolcon. 1988-ban első találkozása a sporttal az úszás volt, melyet négy éven keresztül gyakorolt.

1992-ben szülei úgy gondolták, hogy mozgásigényének kiaknázására alkalmasabb a karate. Ezért elvitték ez év októberében a miskolci Justitia egyesülethez dr. Mészáros János Shihan kezei alá. 7 évesen a következőket gondolta.

„Addig úgy gondoltam, hogy a karate egy kiabálós verekedős sport, mivel a filmekben ezt láttam. Shihan Mészáros János edzésein hamar megtapasztaltam, hogy ez nem igaz. Eleinte csak a játékos része fogott meg, és a szemem előtt az lebegett, hogy talán én is olyan leszek mint Bruce Lee. Később, ahogy haladtak az évek egyre jobban kezdtem átérezni ennek a sportnak a lényegét és a filozófiáját.”

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 08:50 Bővebben...

1. oldal / 3

You are here: Címlap