justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Avas kupa - Emlékverseny

Ismét sikerre vittük együtt az Emlékversenyt

E-mail Nyomtatás PDF

Egyesületünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetséggel közösen bonyolította le 2016. október 9-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 10. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A jubileumi megmérettetésen összesen 63 kategóriában lehetett nevezni a 6 évesektől a szenior korosztályig, vagyis a 35 év felettieknek is lehetősége nyílt az éremszerzésre, akik kaptak is az alkalmon. A versenyt Shihan Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke nyitotta meg azokkal a szavakkal, hogy ez a rendezvény az emlékezésről és a szeretetről szól. Kiemelt vendég volt a fiatalon elhunyt Csordás József családja, özvegye Andrea, valamint gyermekei Ádám és Dávid is. A nevezések száma meghaladta a 450-et.

Bővebben...

Avas kupa – Csordás József emlékverseny lesz a hétvégén

E-mail Nyomtatás PDF

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg 2016. október 9-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 10. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A jubileumi megmérettetésre összesen 63 kategóriában lehetett nevezni a 6 évesektől a szenior korosztályig, vagyis a 35 év felettieknek is lehetősége nyílik a versenyzésre. A kupán tiszteletét teszi dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Kiemelt vendég lesz a fiatalon elhunyt Csordás József családja is. A nevezések száma 400 felett van, ami jól mutatja, hogy a verseny korábbi októberi időpont-áthelyezése elérte a célját.

Módosítás dátuma: 2016. október 06. csütörtök, 09:22 Bővebben...

Avas kupa - 10. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny

E-mail Nyomtatás PDF

 

A verseny ideje: 2016. október 9. (vasárnap) 10.00 óra.

 

A verseny helye: Miskolc Egyetemi Körcsarnok (3515 Miskolc-Egyetemváros)

Bővebben...

Sikeres volt az Avas kupa - 9. Csordás József nemzetközi emlékverseny

E-mail Nyomtatás PDF

Egyesületünk közösen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetséggel 2015. október 11-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban rendezte meg az Avas kupa – 9. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A versenyen tiszteletét tette dr. Mészáros János, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, Sebestyén László, a miskolci Fidesz elnöke, dr. Kiss Gábor, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának alpolgármestere, Daragó Lászlóné, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, a Magyar Diáksport Szövetség alelnöke, valamint Szaniszló Sándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete elnöke. Kiemelt vendég volt idén is a fiatalon elhunyt Csordás József családja, jelen voltak fiai, Ádám és Dávid, valamint testvére Terézia.

 

 

Módosítás dátuma: 2015. október 13. kedd, 20:47 Bővebben...

Avas kupa - 8. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny, 2014. október 26. - eredmények

E-mail Nyomtatás PDF

Avas Kupa - 8. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny

Eredményei

Miskolc, 2014. október 26.

Bővebben...

1. oldal / 5

You are here: Címlap