justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek Együtt búcsúztattuk az évet

Együtt búcsúztattuk az évet

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 30-án Shihan Mészáros János vezérletével együtt búcsúztattuk az évet a Miskolci Egyetem E/4-es Kollégium Tornatermében egy nagy közös edzés alkalmával. A tréningen részt vettek mindkét miskolci dojo-nk, valamint a tiszaújvárosi és a debreceni klubegységünk Sensei-ei és növendékei is.

 

Shihan János edzését követően egy kis jutalmazásra került sor, amikor is elsőként Mészáros Jánosnak köszöntük meg az egész éves munkáját, támogatását, majd nagymesterünk jóvoltából a Sensei-ek kaptak ajándékot, valamint az egyesület elnöke, Pálinkás András Sensei adott át egy-egy névre szóló egyesületi bögrét, kinek versenyzői tevékenysége, kinek kiemelkedő edzésmunkája, segítsége, támogatása révén. És természetesen a decemberi danvizsgán sikeresen szereplőkről is megemlékeztünk.

A díjazottak névsora:

Szilágyi Gergő

Tóth vanda

Elekes Máté

Kollár Botond

Biczó András

Zay Lili

Harangozó Ákos

Harangozó Péter

Baló Jóna Nóra

Somodi Levente

Görgényi Laura

Nagy Gréta

Suszterics Gergő

Farkas Csaba

Kanyó Máté

Bokor László

Magasi Zoltán

Barta Péter

Gáspár Zsófia

Tucsek Gábor

Szőcs Péter

Juhász Léhi István

Hubiné Szőcs Csilla

Kissné Berta Enikő

Galambosné Pásztor Mónika

A díjazást követőn kisebb vetélkedők kerültek lebonyolításra, ahol képességeikről adhattak számot a résztvevők. Az 1-3. helyezettek érem és csokoládé díjazásban részesültek. Közös koccintással köszöntöttük egymást és az új évet. Mindezek után akinek, volt kedve, a Toldi utacai edzőteremben kötetlen baráti beszélgetéssel múlatta az időt, a gyerekek pedig természetesen különböző játékokkal vezették le energiáikat. A batyus bulira is jó néhányan eljöttek.

Ezúton köszönjük meg minden egyesületi tagunknak az egész éves kitartó munkát, a szülőknek a sok támogatást és kívánunk mindenkinek egészségben, örömökben és sikerekben gazdag új esztendőt 2017-re!

You are here: Hírek Együtt búcsúztattuk az évet