justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Nyári nagytakarítás

E-mail Nyomtatás PDF

2017. augusztus 25-ére a segítségeteket vennénk igénybe, hiszen a nyár végével megtartanánk a szokásos nagytakarításunkat, melyre minden önkéntes felajánlást szívesen veszünk. A „móka” 16.00 órától kezdődik, de aki csak később tud csatlakozni, azt is szívesen látjuk.

Bővebben...

Ismét Miskolcon járt a szövetségi kapitány

E-mail Nyomtatás PDF

2017. július 29-30-án kétnapos tábort tartott Sensei Büchler Zsolt Miskolcon, aki egyenesen az Egyetemi Európa-bajnokságról érkezett hozzánk, hogy a justitiás karate és a megyei feltörekvő versenyzőket oktassa és készítse fel lélekben és testben egyaránt a Pusztaberikben megrendezendő edzőtáborokra.

Bővebben...

Umagi edzőtábor és verseny

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 26-tól 3 versenyzőnk vett részt Umagban a 10th WKF Training Camp & Karate1 Youth Cup elnevezésű edzőtáborban, mely a végén egy versennyel zárult. A tenerifei utazóink Tóth Vanda és Szilágyi Gergő mellett Zay Lili is együtt tréningezett a leghíresebb felnőtt versenyzők vezetésével egy nagyon rangos mezőnyben.

Bővebben...

Jó hangulatban telt a siófoki edzőtábor idén is

E-mail Nyomtatás PDF

Immár 16. alkalommal rendeztük meg Siófokon a nyári edzőtáborunkat, mely ezúttal 2017. június 19-23. között közel 140 ember részvételével zajlott a Balaton parton.

Bővebben...

Övvizsgákkal zártuk a tanévet

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 9-én Tiszaújvárosban, 13-án Miskolcon a Shinto dojo-ban és 15-én pedig a Toldi utcában került sor tanuló fokozati övvizsgákra. Mindhárom helyszínen jól felkészült karatékák adtak számot tudásukról Shihan Mészáros János előtt.

Bővebben...

A munka folytatódik tovább

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 9-én és 10-én Sensei Büchler Zsolt, a Magyar Karate Válogatott szövetségi kapitánya ismét Miskolcra látogatott, hogy régiónk versenyzőit támogassa tudásával. Miskolcról, Debrecenből és Szirmabesenyőről is érkeztek karatékák, hogy tanuljanak a mestertől.

Bővebben...

Tanévzáró övvizsga közeleg

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 13-án, kedden a Shinto dojo-ban, 2017. június 15-én, csütörtökön pedig a miskolci Toldi utcai edzőtermünkben a következő övvizsga, ahol Shihan Mészáros János előtt tehetnek számot tudásukról a jelentkezők.

A Shinto dojo-ban 16.30-tól az óvodások, 17.00 órától a kezdők, míg 18.00 órától a haladók adnak számot tudásukról.

A Toldi utcában a vizsga 17.00 órakor kezdődik a sárga csíkra, sárga övre és kék csíkra vizsgázókkal, 18.00 órától pedig a magasabb fokozatra vizsgázók következnek.

Módosítás dátuma: 2017. június 12. hétfő, 20:51 Bővebben...

Kettős kvalifikáció

E-mail Nyomtatás PDF

2017. május 27-28-án bonyolították le a WKF Karate Magyar Bajnokságot, melyen miskolci és debreceni karatékáink is sikeresen szerepeltek mindkét napon. Szombaton a gyerekeké volt a főszerep, míg vasárnap a kadet és junior versenyzőink mutathatták meg tudásukat. Edzőink ezúttal is segítették a versenyzőket jelenlétükkel.

 

Módosítás dátuma: 2017. május 28. vasárnap, 18:58 Bővebben...

WKF Karate Magyar Bajnokság és Utánpótlás Magyar Bajnokság - Budapest, 2017. május 27-28.

E-mail Nyomtatás PDF

WKF Karate Magyar Bajnokság és Utánpótlás Magyar Bajnokság

Budapest, 2017. május 27-28.

 

Eredmények:

10 éves fiú kata: Elekes Máté 3. helyezett

12 éves fiú kata: Harangozó Ákos 2. helyezett

12 éves fiú kata: Suszterics Gergő 3. helyezett

12 éves fiú kata: Baló-Jóna Balázs 3. helyezett

13 éves lány kata: Nagy Gréta 3. helyezett

U14 éves fiú csapat kata: Justitia 2. helyezett

Csapattagok: Juhász-Léhi Hunor, Suszterics Gergő, Elekes Máté

 

Kadet leány kata: Tóth Vanda 1. helyezett

Junior fiú kata: Szilágyi Gergő 1. helyezett

Erzsébet kupán jártunk

E-mail Nyomtatás PDF


2017. április 29-én rendezték meg a VI. Erzsébet kupa nemzetközi karate bajnokságot Pestszentlőrincen a Sportcsarnokban, ahol egyesületünk miskolci és debreceni növendékei összesen 12-en fele-fele arányban vettek részt, akiket edzőik Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el és segített. Összesen egy 1., három 2., négy 3. és három 5. helyet szereztünk a megmérettetésen.

Bővebben...

1. oldal / 39

You are here: Hírek