justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Shito OB

E-mail Nyomtatás PDF

A budapesti Láng Sportcsarnok adott helyet a Nyílt Shito Országos Bajnokságnak, melyet Klima Zsuzsa és Szatmáry Renáta rendezett meg 2017. április 9-én. Egyesületünk mind a négy dojo-val képviseltette magát a megmérettetésen, melyet Shihan Kurdi Gábor, majd Shihan Mészáros János nyitott meg reggel 9.00 órakor.

Bővebben...

A kvalifikáció 2. állomása

E-mail Nyomtatás PDF

A 37. Pozsony Grand Prix kvalifikációs versenyt 21 ország 1900 indulójával rendezték meg a 2017. március 25-26-i hétvégén. A két napos tornán egyesületünk Sensei Büchler Zsolt irányításával is részt vett a megmérettetésen. 5 versenyző 7 versenyszámban lépett tatamira, akiket Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila segített még.

Módosítás dátuma: 2017. március 26. vasárnap, 21:07 Bővebben...

Széki kupáról négyen 6 érmet hoztak

E-mail Nyomtatás PDF

22. alkalommal került lebonyolításra a Széki kupa meghívásos gyermek, ifjúsági, kadet, junior és felnőtt karate verseny Szekszárdon, melyen 4 versenyzővel vettünk részt, akiket Sensei Pálinkás András kísért el edzőként.

Bővebben...

Tatami kupás érmek

E-mail Nyomtatás PDF

24. alkalommal rendezték meg 2017. március 4-én a Hungarian Tatami kupa nemzetközi karate versenyt Szigetszentmiklóson a Városi Sportcsarnokban, ahová tiszaújvárosi, debreceni és miskolci versenyzőink is utaztak edzőikkel, hogy felmérjék tudásukat a nívós mezőnyben. Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Ökrösi Attila, Sensei Oláh Sándor egyengette a tanítványok útját a tatamik mellett.

Bővebben...

Justitiás farsang volt 2017. március 3-án

E-mail Nyomtatás PDF

2017. március 3-án 17.00 órai kezdettel rendeztük meg farsangi ünnepségünket a Hejőcsabai Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Sok régi és új karatés találta meg a rendezvényt és persze szép számmal jelentek meg szülők, hozzátartozók, barátok.

Bővebben...

Közös edzés volt Debrecenben

E-mail Nyomtatás PDF


2017. február 26-án Shihan Mészáros János tartott közös Justitiás edzést Debrecenben a Budo Centerben a Böszörményi út 2. szám alatt. Sensei Ökrösi Attila meghívására sokan eljöttek Tiszaújvárosból, Miskolcról és Fehérgyarmatról is érkeztek karatékák.

 

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 19:55 Bővebben...

UTE KaiSei kupán vettünk részt

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 25-én „kisversenyzőinkkel” az UTE KaiSei utánpótlás karate versenyen vettünk részt Mogyoródon. Mivel a haladó versenyzőink Büchler Sensei-jel edzettek, így a kicsiknek jutott a lehetőség, hogy bizonyítsák ügyességüket. Három versenyzővel szerepeltünk, akiket Sensei Kis Virág kísért el a megmérettetésre.

Bővebben...

Büchler Zsolt Sensei tartott ismét edzést Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF


2017. február 24-25-én mini edzőtábor keretében Sensei Büchler Zsolt tartott edzéseket legjobb katásaink számára. Pénteken este közös edzés volt. Szombaton délelőtt és délután a nagy létszámra tekintettel két-két külön edzést vezényelt a szövetségi kapitány korosztályos bontásban.

Bővebben...

Karate évzáró és EB szereplés

E-mail Nyomtatás PDF

Zay Lili és mestere, Sensei Ökrösi Attila részt vettek a Magyar Karate Szakszövetség évértékelő-évadnyitóján, ahol elismerésben részesültek az MKSZ-hez tartozó karate stílusszervezetek által felterjesztett sportolók és sportvezetők is. Összesen 73 karatést díjaztak, akiknek nagy része érmet nyert karate stílusuk világversenyén.

És a díjazottak között ott voltak egyesületünk képviselői is, melyhez szívből gratulálunk.

 

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 18:39 Bővebben...

Kodomo kupán vettünk részt

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 11-én rendezték meg Budapesten a Láng Sportcsarnokban a XXII. Kodomo kupa utánpótlás karate bajnokságot, ahol mind a négy dojónkból indultak karatékák. Őket Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor, Sensei Barta Péter és Sensei Gáspár Zsófia segítette a megmérettetésen.

Bővebben...

2. oldal / 39

You are here: Hírek