justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Közeleg a farsangunk

E-mail Nyomtatás PDF

2017. március 3-án 17.00 órától farsangi mulatozást szervezünk a tavalyi évhez hasonlóan, ugyanazon a helyszínen a hejőcsabai Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Bővebben...

A III. Sajó kupa sikerei

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 4-én Kántor József vezérletével bonyolították le Szirmabesenyőben a Szinyei Merse Pál Általános Iskola tornatermében a III. Sajó kupa meghívásos karate versenyt, ahol egyesületünk több mint 60 indulóval képviseltette magát, akik valamennyi dojónkból érkeztek. Edzőként Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor, Sensei Barta Péter és Sensei Gáspár Zsófia segítették a karatékák részvételét a megmérettetésen, ahol Shihan Mészáros János is tiszteletét tette.

Módosítás dátuma: 2017. február 09. csütörtök, 21:18 Bővebben...

Közös edzés lesz Debrecenben

E-mail Nyomtatás PDF

Debreceni közös Justitia edzés lesz 2017. február 26-án 10.00 - 12.00 óra között.

Helyszín: Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája, Hajó utcai feladatellátási helye

Az iskola címe: 4026 Debrecen, Hajó u. 18-20.

Bővebben...

Kezdő edzésünk indul 2017 februárjában

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2017. január 31. kedd, 20:49

2017. évi díjak fizetése

E-mail Nyomtatás PDF

2017. évben sem változnak a versenyengedélyek, edzői engedélyek és a tagdíjbélyegek árai, melyek befizetési határideje legkésőbb 2017. február vége.

A korábbi évhez hasonlóan a versenyengedélyek kiváltása nem kötelező.

Bővebben...

Elindult egy újabb év versenyekkel

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 14-15-én rendezték meg a Horvát Grand Prix-et Samoborban, ahol három versenyzőnk vett részt. Mindannyian több kategóriában léptek tatamira, azonban a nagyon erős mezőnyben egyetlen versenyzőnknek sikerült pontszerző helyen zárnia. Tóth Vanda és Zay Lili is nagyon szépen katázott, de ezúttal nem sikerült eredményesen zárniuk a versenyt. Szilágyi Gergő az U21 férfi kata versenyszámban az előkelő 5. helyet szerezte meg.

A következő hétvégén egy újabb megmérettetés várt ránk. 2017. január 21-én a Michael Bozogan emlékversenyre utaztunk Kassára, ahol 7 versenyzővel képviseltettük magunkat, akiknek többsége idősebb korosztályban lépett tatamira, mert kadetektől kezdődően volt lehetőség a kata-ban való indulásra.

Bővebben...

Övvizsga volt a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 18-án 17.00 órától tartottuk övvizsgánkat a Toldi utcai edzőtermünkben. Shihan Mészáros János a sárga csíkra vizsgázó növendékektől kezdve a 4. kyu-ra vizsgázókig alaposan megdolgoztatta a karatékákat.

Bővebben...

Sensei Büchler Zsolt tartott edzőtábort Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 7-8-án Sensei Büchler Zsolt, a Magyar Karate Szakszövetség szövetségi kapitánya tartott edzőtábort legjobb kata versenyzőinknek Miskolcon a Toldi utcai dojo-ban.

Bővebben...

Övvizsga a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 18-án, szerdán lesz a miskolci Toldi utcai edzőtermünkben a következő övvizsga, ahol Shihan Mészáros János előtt tehetnek számot tudásukról a jelentkezők.

17.00 óra sárga csík, sárga öv, kék csík

18.00 óra kék övtől

Bővebben...

Együtt búcsúztattuk az évet

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 30-án Shihan Mészáros János vezérletével együtt búcsúztattuk az évet a Miskolci Egyetem E/4-es Kollégium Tornatermében egy nagy közös edzés alkalmával. A tréningen részt vettek mindkét miskolci dojo-nk, valamint a tiszaújvárosi és a debreceni klubegységünk Sensei-ei és növendékei is.

Módosítás dátuma: 2016. december 31. szombat, 14:40 Bővebben...

3. oldal / 39

You are here: Hírek