justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Széki kupáról négyen 6 érmet hoztak

E-mail Nyomtatás PDF

22. alkalommal került lebonyolításra a Széki kupa meghívásos gyermek, ifjúsági, kadet, junior és felnőtt karate verseny Szekszárdon, melyen 4 versenyzővel vettünk részt, akiket Sensei Pálinkás András kísért el edzőként.

Bővebben...

Tatami kupás érmek

E-mail Nyomtatás PDF

24. alkalommal rendezték meg 2017. március 4-én a Hungarian Tatami kupa nemzetközi karate versenyt Szigetszentmiklóson a Városi Sportcsarnokban, ahová tiszaújvárosi, debreceni és miskolci versenyzőink is utaztak edzőikkel, hogy felmérjék tudásukat a nívós mezőnyben. Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Ökrösi Attila, Sensei Oláh Sándor egyengette a tanítványok útját a tatamik mellett.

Bővebben...

Justitiás farsang volt 2017. március 3-án

E-mail Nyomtatás PDF

2017. március 3-án 17.00 órai kezdettel rendeztük meg farsangi ünnepségünket a Hejőcsabai Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Sok régi és új karatés találta meg a rendezvényt és persze szép számmal jelentek meg szülők, hozzátartozók, barátok.

Bővebben...

Közös edzés volt Debrecenben

E-mail Nyomtatás PDF


2017. február 26-án Shihan Mészáros János tartott közös Justitiás edzést Debrecenben a Budo Centerben a Böszörményi út 2. szám alatt. Sensei Ökrösi Attila meghívására sokan eljöttek Tiszaújvárosból, Miskolcról és Fehérgyarmatról is érkeztek karatékák.

 

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 19:55 Bővebben...

UTE KaiSei kupán vettünk részt

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 25-én „kisversenyzőinkkel” az UTE KaiSei utánpótlás karate versenyen vettünk részt Mogyoródon. Mivel a haladó versenyzőink Büchler Sensei-jel edzettek, így a kicsiknek jutott a lehetőség, hogy bizonyítsák ügyességüket. Három versenyzővel szerepeltünk, akiket Sensei Kis Virág kísért el a megmérettetésre.

Bővebben...

Büchler Zsolt Sensei tartott ismét edzést Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF


2017. február 24-25-én mini edzőtábor keretében Sensei Büchler Zsolt tartott edzéseket legjobb katásaink számára. Pénteken este közös edzés volt. Szombaton délelőtt és délután a nagy létszámra tekintettel két-két külön edzést vezényelt a szövetségi kapitány korosztályos bontásban.

Bővebben...

Karate évzáró és EB szereplés

E-mail Nyomtatás PDF

Zay Lili és mestere, Sensei Ökrösi Attila részt vettek a Magyar Karate Szakszövetség évértékelő-évadnyitóján, ahol elismerésben részesültek az MKSZ-hez tartozó karate stílusszervezetek által felterjesztett sportolók és sportvezetők is. Összesen 73 karatést díjaztak, akiknek nagy része érmet nyert karate stílusuk világversenyén.

És a díjazottak között ott voltak egyesületünk képviselői is, melyhez szívből gratulálunk.

 

Módosítás dátuma: 2017. február 26. vasárnap, 18:39 Bővebben...

Kodomo kupán vettünk részt

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 11-én rendezték meg Budapesten a Láng Sportcsarnokban a XXII. Kodomo kupa utánpótlás karate bajnokságot, ahol mind a négy dojónkból indultak karatékák. Őket Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor, Sensei Barta Péter és Sensei Gáspár Zsófia segítette a megmérettetésen.

Bővebben...

Közeleg a farsangunk

E-mail Nyomtatás PDF

2017. március 3-án 17.00 órától farsangi mulatozást szervezünk a tavalyi évhez hasonlóan, ugyanazon a helyszínen a hejőcsabai Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Bővebben...

A III. Sajó kupa sikerei

E-mail Nyomtatás PDF

2017. február 4-én Kántor József vezérletével bonyolították le Szirmabesenyőben a Szinyei Merse Pál Általános Iskola tornatermében a III. Sajó kupa meghívásos karate versenyt, ahol egyesületünk több mint 60 indulóval képviseltette magát, akik valamennyi dojónkból érkeztek. Edzőként Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor, Sensei Barta Péter és Sensei Gáspár Zsófia segítették a karatékák részvételét a megmérettetésen, ahol Shihan Mészáros János is tiszteletét tette.

Módosítás dátuma: 2017. február 09. csütörtök, 21:18 Bővebben...

3. oldal / 40

You are here: Hírek