justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Közös edzés lesz Debrecenben

E-mail Nyomtatás PDF

Debreceni közös Justitia edzés lesz 2017. február 26-án 10.00 - 12.00 óra között.

Helyszín: Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája, Hajó utcai feladatellátási helye

Az iskola címe: 4026 Debrecen, Hajó u. 18-20.

Bővebben...

Kezdő edzésünk indul 2017 februárjában

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2017. január 31. kedd, 20:49

2017. évi díjak fizetése

E-mail Nyomtatás PDF

2017. évben sem változnak a versenyengedélyek, edzői engedélyek és a tagdíjbélyegek árai, melyek befizetési határideje legkésőbb 2017. február vége.

A korábbi évhez hasonlóan a versenyengedélyek kiváltása nem kötelező.

Bővebben...

Elindult egy újabb év versenyekkel

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 14-15-én rendezték meg a Horvát Grand Prix-et Samoborban, ahol három versenyzőnk vett részt. Mindannyian több kategóriában léptek tatamira, azonban a nagyon erős mezőnyben egyetlen versenyzőnknek sikerült pontszerző helyen zárnia. Tóth Vanda és Zay Lili is nagyon szépen katázott, de ezúttal nem sikerült eredményesen zárniuk a versenyt. Szilágyi Gergő az U21 férfi kata versenyszámban az előkelő 5. helyet szerezte meg.

A következő hétvégén egy újabb megmérettetés várt ránk. 2017. január 21-én a Michael Bozogan emlékversenyre utaztunk Kassára, ahol 7 versenyzővel képviseltettük magunkat, akiknek többsége idősebb korosztályban lépett tatamira, mert kadetektől kezdődően volt lehetőség a kata-ban való indulásra.

Bővebben...

Övvizsga volt a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 18-án 17.00 órától tartottuk övvizsgánkat a Toldi utcai edzőtermünkben. Shihan Mészáros János a sárga csíkra vizsgázó növendékektől kezdve a 4. kyu-ra vizsgázókig alaposan megdolgoztatta a karatékákat.

Bővebben...

Sensei Büchler Zsolt tartott edzőtábort Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 7-8-án Sensei Büchler Zsolt, a Magyar Karate Szakszövetség szövetségi kapitánya tartott edzőtábort legjobb kata versenyzőinknek Miskolcon a Toldi utcai dojo-ban.

Bővebben...

Övvizsga a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2017. január 18-án, szerdán lesz a miskolci Toldi utcai edzőtermünkben a következő övvizsga, ahol Shihan Mészáros János előtt tehetnek számot tudásukról a jelentkezők.

17.00 óra sárga csík, sárga öv, kék csík

18.00 óra kék övtől

Bővebben...

Együtt búcsúztattuk az évet

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 30-án Shihan Mészáros János vezérletével együtt búcsúztattuk az évet a Miskolci Egyetem E/4-es Kollégium Tornatermében egy nagy közös edzés alkalmával. A tréningen részt vettek mindkét miskolci dojo-nk, valamint a tiszaújvárosi és a debreceni klubegységünk Sensei-ei és növendékei is.

Módosítás dátuma: 2016. december 31. szombat, 14:40 Bővebben...

Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke lett Shinan Mészáros János

E-mail Nyomtatás PDF

http://index.hu/sport/hirek/2016/12/21/megalakult_a_nemzeti_versenysport_szovetseg/

Szerdán megalakította önálló köztestületét, a Nemzeti Versenysport Szövetséget (NVESZ) a nem olimpiai sportágak tagozata, amely kedden vált ki a Magyar Olimpiai Bizottságból (MOB), áll az MTI tudósításában.

Az alakuló gyűlésen a 47 tagszervezetből 42 jelent meg. A küldöttek egyhangúlag az egyedüli jelöltként indult Mészáros János ügyvédet, a Magyar Karate Szakszövetség elnökét, a MOB eddig alelnökét, a nem olimpiai sportágak szakmai tagozatának vezetőjét választották meg az NVESZ elnökének. Az általános alelnök Járosi Péter, a sárkányhajó-, míg a szakmai alelnök Galambos Péter, a kick-box szövetég első embere lett.

Bővebben...

Övvizsga volt a Shinto dojo-ban

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 20-án került sor a miskolci Shinto dojo-ban övvizsgára, ahol 16.30-tól az ovisoknak, 17.00-tól a kezdőknek, 18.00-tól a színes öveseknek volt lehetőség bebizonyítania, hogy megérett a következő övfokozatra.

Bővebben...

4. oldal / 40

You are here: Hírek