justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke lett Shinan Mészáros János

E-mail Nyomtatás PDF

http://index.hu/sport/hirek/2016/12/21/megalakult_a_nemzeti_versenysport_szovetseg/

Szerdán megalakította önálló köztestületét, a Nemzeti Versenysport Szövetséget (NVESZ) a nem olimpiai sportágak tagozata, amely kedden vált ki a Magyar Olimpiai Bizottságból (MOB), áll az MTI tudósításában.

Az alakuló gyűlésen a 47 tagszervezetből 42 jelent meg. A küldöttek egyhangúlag az egyedüli jelöltként indult Mészáros János ügyvédet, a Magyar Karate Szakszövetség elnökét, a MOB eddig alelnökét, a nem olimpiai sportágak szakmai tagozatának vezetőjét választották meg az NVESZ elnökének. Az általános alelnök Járosi Péter, a sárkányhajó-, míg a szakmai alelnök Galambos Péter, a kick-box szövetég első embere lett.

Bővebben...

Övvizsga volt a Shinto dojo-ban

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 20-án került sor a miskolci Shinto dojo-ban övvizsgára, ahol 16.30-tól az ovisoknak, 17.00-tól a kezdőknek, 18.00-tól a színes öveseknek volt lehetőség bebizonyítania, hogy megérett a következő övfokozatra.

Bővebben...

Miskolc Város díjazott minket

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata ezéven is jutalmazta a hivatalos magyar bajnokságon, diákolimpián aranyérmet, a kontinens és világbajnokságokon 1-6. helyezést szerző sportolókat és edzőiket. Ezen alkalomból kapott ajándékot Szilágyi Gergő magyar bajnokunk, illetve felkészítő edzője Sensei Kis Virág.

Bővebben...

Világkupa érmek és sikeres danvizsga

E-mail Nyomtatás PDF

2016. december 9-11. között került megrendezésre Budaörsön a Nyílt Shito Világkupa és szeminárium, melyen egyesületünk karatékái is sikeresen szerepeltek. A megmérettetésre 4 kontinens 14 országából közel 700 nevezés érkezett. Klubunk az egyesületi ponttáblán a 3. helyen zárt, míg az éremtáblázatban pedig az 5. helyet szerezte meg az összesítésben.

Bővebben...

Decemberi hírek

E-mail Nyomtatás PDF

Közelegnek az ünnepek, melyek befolyásolják az edzésrend alakulását is. Azokon a hétköznapokon, amikor nincs ünnepnap, a központi edzőterem nyitva tart.

 

Ünnepi nyitva tartás és edzésrend:

2016. december 26. (hétfő) – Zárva

2016. december 27. (kedd) – összevont edzés 18.00-19.30 óráig

2016. december 28. (szerda) – összevont edzés 18.00-19.30 óráig

2016. december 29. (csütörtök) – összevont edzés 18.00-19.30 óráig

2016. december 30. (péntek) – Zárva

 

2016. december 30. (péntek) – évzáró közös edzés 16.30-19.00 óráig

Bővebben...

Justitiás kvalifikáció

E-mail Nyomtatás PDF

2016. november 27-én, szombaton rendezték meg Szigetszentmiklóson a 23. Hungarian Tatami Kupát, melyen egyesületünk karatékái is részt vettek. Komoly mezőny gyűlt össze, amit az is mutat, hogy a versenyre összesen 74 egyesület, 13 ország, több mint 800 versenyzője érkezett. A korosztályos Európa-bajnokság vonatkozásában, a kvalifikációs pontokért zajló csatározások közepette sikerült érmeket gyűjteni versenyzőinknek.

Bővebben...

Hatano mesterrel találkoztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. november 19-20-án Egerben tartották Hatano Yoshiharu, 8. danos karate mester szemináriumát, ahová néhányan ellátogattak egyesületünkből is.

 

A diákolimpián is túl vagyunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. november 5-én, szombaton rendezték meg Szigetszentmiklóson a WKF Karate diákolimpia országos bajnokságot, ahol mindhárom dojo-ónk képviseltette magát. Edzőként az összesen 19 indulónkat Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág és Sensei Gáspár Zsófia segítette, és ezúttal is támogatta kata-sainkat Sensei Büchler Zsolt, a válogatott szövetségi kapitánya.

 

Bővebben...

Pepe Sensei-re emlékeztünk Nagyszalontán

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 29-én, ismét egy szombati karate verseny várt ránk, a XI. Pepe kupa nemzetközi karate emlékverseny, ezúttal Nagyszalontán. A 8 fős versenyzői gárdát Sensei Pálinkás András és Sensei Kis Virág kísérte el a megmérettetésre, akik személyesen is nagyon jól emlékeznek a jókedéjű Sándor Péter Sensei-re, Pepére. Több mint 300 sportoló több mint 700 nevezéssel vett részt az emlékversenyen, ahol 4 ország (Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Románia) képviselői voltak jelen. Versenyzőinket több versenyszámba is megmérettük, hogy gyakorlási lehetőséget biztosítsunk nekik a diákolimpia előtt.

Bővebben...

Kodomo kupáztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 22-én rendezte meg Klima Zsuzsa és Szathmáry Renáta a XXI. Kodomo kupa meghívásos karate versenyt. Több mint 700 indulóval ismét komoly létszám gyűlt össze a motivációs megmérettetésen, ahol az egyesületünk is szép számmal vett részt.

Módosítás dátuma: 2016. október 24. hétfő, 22:06 Bővebben...

4. oldal / 39

You are here: Hírek