justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

A diákolimpián is túl vagyunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. november 5-én, szombaton rendezték meg Szigetszentmiklóson a WKF Karate diákolimpia országos bajnokságot, ahol mindhárom dojo-ónk képviseltette magát. Edzőként az összesen 19 indulónkat Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág és Sensei Gáspár Zsófia segítette, és ezúttal is támogatta kata-sainkat Sensei Büchler Zsolt, a válogatott szövetségi kapitánya.

 

Bővebben...

Pepe Sensei-re emlékeztünk Nagyszalontán

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 29-én, ismét egy szombati karate verseny várt ránk, a XI. Pepe kupa nemzetközi karate emlékverseny, ezúttal Nagyszalontán. A 8 fős versenyzői gárdát Sensei Pálinkás András és Sensei Kis Virág kísérte el a megmérettetésre, akik személyesen is nagyon jól emlékeznek a jókedéjű Sándor Péter Sensei-re, Pepére. Több mint 300 sportoló több mint 700 nevezéssel vett részt az emlékversenyen, ahol 4 ország (Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Románia) képviselői voltak jelen. Versenyzőinket több versenyszámba is megmérettük, hogy gyakorlási lehetőséget biztosítsunk nekik a diákolimpia előtt.

Bővebben...

Kodomo kupáztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 22-én rendezte meg Klima Zsuzsa és Szathmáry Renáta a XXI. Kodomo kupa meghívásos karate versenyt. Több mint 700 indulóval ismét komoly létszám gyűlt össze a motivációs megmérettetésen, ahol az egyesületünk is szép számmal vett részt.

Módosítás dátuma: 2016. október 24. hétfő, 22:06 Bővebben...

Kvalifikációs versenyen vagyunk túl

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 16-án rendezték meg a Budaörsi Sportcsarnokban a Hungarian open – Céghmester kupa Meghívásos Nemzetközi Karate Bajnokságot. 11 ország több mint 750 nevezéssel indult a megmérettetésen, ahol a mi karatékáink is tatamira léptek. Edzőként Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila segítette ezúttal a tanítványokat.

Bővebben...

Három érem Nagyváradról

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 8-án, az Emlékverseny „előestéjén” tartották Nagyváradon a 15. Bihor open nemzetközi meghívásos karate bajnokságot, ahol ezúttal is képviseltettük magunkat és tatamira lépett 4 versenyzőnk, akiket Sensei Kis Virág kísért el a megmérettetésre.

 

Bővebben...

Rijekai kiruccanás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 1-én a Croatian Open első napján 19 orszàg, 77 klubja versenyzett kadet, junior, U21 ès felnőtt kategóriákban. Az MTK, a Justitia, a Sportingbudo és a Senshi közösen utazott ki és képviselte sikeresen Magyarországot formagyakorlatban. Edzőként Sensei Büchler Zsolt és Sensei Ökrösi Attila segítette versenyzőinket.

Bővebben...

Cikádor kupa érmekkel

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 24-én 5 fős versenyzői brigáddal kelt útnak Sensei Pálinkás András, hogy a 13. Cikádor kupa meghívásos karate versenyen szerepelhessenek tanítványaink. Jól szervezett verseny volt, komoly mezőnyök voltak a haladó kategóriákban, míg az utánpótlás versenyszámokban lehetőség volt a gyakorlásra.

Bővebben...

Fürdőzős kikapcsolódás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 2-án ismét magunkhoz vesszük a fürdőruhánkat és irány a Debreceni Aquaticum. Az egyébként 4.850 Ft-os belépőjegy helyett egyesületi hozzájárulással kedvezményes fürdőzésen vehetnek részt egyesületi tagjaink és hozzátartozóik, hiszen 2.000 Ft-os befizetéssel már lubickolhatnak is. A belépő feljogosít a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatására, csúszdák, szauna, jakuzzi, hullámmedence, kinti és benti termálfürdő.

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 11:25 Bővebben...

Ma 10 éve…

E-mail Nyomtatás PDF

2006. szeptember 24-én történt egy megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan dolog. Szeretett mesterünk, Sensei Csordás József ma 10 esztendeje befejezte földi útját. A karate útján járt, példát mutatott, szerette sporttársait és tanítványait. Családjáért rajongott, mindent megtett értük és szívesen segített bárkinek.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 13:39 Bővebben...

Két versennyel indítottuk a szezont

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 10-én az 5. Zágráb karate kupán indult a szezon, melyen 3 versenyzővel (Zay Lili, Tóth Vanda és Szilágyi Gergő) vettünk részt. Mindenki nagyon szépen szerepelt, kiváló gyakorlási lehetőség volt a Budapest Open előtt, ahol már a kvalifikációs pontokért ment a harc. Lili a 3. helyen zárta a megmérettetést.

Bővebben...

4. oldal / 38

You are here: Hírek