justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Kvalifikációs versenyen vagyunk túl

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 16-án rendezték meg a Budaörsi Sportcsarnokban a Hungarian open – Céghmester kupa Meghívásos Nemzetközi Karate Bajnokságot. 11 ország több mint 750 nevezéssel indult a megmérettetésen, ahol a mi karatékáink is tatamira léptek. Edzőként Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila segítette ezúttal a tanítványokat.

Bővebben...

Három érem Nagyváradról

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 8-án, az Emlékverseny „előestéjén” tartották Nagyváradon a 15. Bihor open nemzetközi meghívásos karate bajnokságot, ahol ezúttal is képviseltettük magunkat és tatamira lépett 4 versenyzőnk, akiket Sensei Kis Virág kísért el a megmérettetésre.

 

Bővebben...

Rijekai kiruccanás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 1-én a Croatian Open első napján 19 orszàg, 77 klubja versenyzett kadet, junior, U21 ès felnőtt kategóriákban. Az MTK, a Justitia, a Sportingbudo és a Senshi közösen utazott ki és képviselte sikeresen Magyarországot formagyakorlatban. Edzőként Sensei Büchler Zsolt és Sensei Ökrösi Attila segítette versenyzőinket.

Bővebben...

Cikádor kupa érmekkel

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 24-én 5 fős versenyzői brigáddal kelt útnak Sensei Pálinkás András, hogy a 13. Cikádor kupa meghívásos karate versenyen szerepelhessenek tanítványaink. Jól szervezett verseny volt, komoly mezőnyök voltak a haladó kategóriákban, míg az utánpótlás versenyszámokban lehetőség volt a gyakorlásra.

Bővebben...

Fürdőzős kikapcsolódás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 2-án ismét magunkhoz vesszük a fürdőruhánkat és irány a Debreceni Aquaticum. Az egyébként 4.850 Ft-os belépőjegy helyett egyesületi hozzájárulással kedvezményes fürdőzésen vehetnek részt egyesületi tagjaink és hozzátartozóik, hiszen 2.000 Ft-os befizetéssel már lubickolhatnak is. A belépő feljogosít a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatására, csúszdák, szauna, jakuzzi, hullámmedence, kinti és benti termálfürdő.

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 11:25 Bővebben...

Ma 10 éve…

E-mail Nyomtatás PDF

2006. szeptember 24-én történt egy megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan dolog. Szeretett mesterünk, Sensei Csordás József ma 10 esztendeje befejezte földi útját. A karate útján járt, példát mutatott, szerette sporttársait és tanítványait. Családjáért rajongott, mindent megtett értük és szívesen segített bárkinek.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 13:39 Bővebben...

Két versennyel indítottuk a szezont

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 10-én az 5. Zágráb karate kupán indult a szezon, melyen 3 versenyzővel (Zay Lili, Tóth Vanda és Szilágyi Gergő) vettünk részt. Mindenki nagyon szépen szerepelt, kiváló gyakorlási lehetőség volt a Budapest Open előtt, ahol már a kvalifikációs pontokért ment a harc. Lili a 3. helyen zárta a megmérettetést.

Bővebben...

Két éves a Shinto Dojo!

E-mail Nyomtatás PDF

Szabadtéri születésnapi bulit tartunk a Szentléleki Turistaparkban szeptember 25-én vasárnap. Közös főzéssel, kirándulással, sok játékkal, jókedvvel, szeretettel várok minden karatést és hozzátartozóját!

http://turistapark.hu/

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

Előzetes jelentkezés szükséges a főzés miatt. Kérlek iratkozz fel a pultnál!

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 22. csütörtök, 19:49

Kezdő edzéseink indulnak 2016. szeptemberében

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 06. kedd, 21:28 Bővebben...

Versenyzőink edzőtáboroztak Pusztaberkin

E-mail Nyomtatás PDF

2016. augusztus 8-14. között a magyar karate válogatott szövetségi kapitánya, Sensei Büchler Zsolt meghívására egyesületünk versenyzői Pusztaberkin edzőtáboroztak, ahol a Senshi KC karatékáival együtt készültek az új versenyszezonra.

Bővebben...

5. oldal / 39

You are here: Hírek