justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Két éves a Shinto Dojo!

E-mail Nyomtatás PDF

Szabadtéri születésnapi bulit tartunk a Szentléleki Turistaparkban szeptember 25-én vasárnap. Közös főzéssel, kirándulással, sok játékkal, jókedvvel, szeretettel várok minden karatést és hozzátartozóját!

http://turistapark.hu/

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

Előzetes jelentkezés szükséges a főzés miatt. Kérlek iratkozz fel a pultnál!

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 22. csütörtök, 19:49

Kezdő edzéseink indulnak 2016. szeptemberében

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 06. kedd, 21:28 Bővebben...

Versenyzőink edzőtáboroztak Pusztaberkin

E-mail Nyomtatás PDF

2016. augusztus 8-14. között a magyar karate válogatott szövetségi kapitánya, Sensei Büchler Zsolt meghívására egyesületünk versenyzői Pusztaberkin edzőtáboroztak, ahol a Senshi KC karatékáival együtt készültek az új versenyszezonra.

Bővebben...

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk…

E-mail Nyomtatás PDF

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk és adtunk lehetőséget civilek számára is, hogy kipróbálhassák sportágunkat 2016. augusztus 13-án a Miskolc-Tapolca felé vezető út mentén. A Sensei Kis Virág vezényletével tartott demonstárción Sensei Debreceni Ádám, Sempai Szőcs Péter, Kardos Ákos és Somodi Levente vett részt.

Bővebben...

Fekete öves tábor volt Hódmezővásárhelyen

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 22-24. között Hódmezővásárhelyen gyűltek össze a Hayashi-ha Shito-ryu mesterei Shihan Kurdi Gábor vezetésével. Bár a nyári időszak sok mindenkinek elég zsúfolt volt a mi részünkről a Shihan Mészáros János, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor és Sempai Oláh Dezső képviseltette magát.

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 16. kedd, 19:18 Bővebben...

Triatlon nagyhét és évzárás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 2-án az év zárásaképpen megrendezésre került a már hagyományos Zsíros kenyér partink, amelyen 25-30 fő jelent meg. Barátok, ismerősök, szülők társaságában együtt eltöltöttünk egy közös délutánt, jókat beszélgetve. Persze a mozgás sem maradhatott ki, tollasoztunk, fociztunk és a szabadban felállított fitnesz eszközökön folyamatosan váltották a gyerekek egymást.

Bővebben...

Tiszaújvárosi csoportunkban történt

E-mail Nyomtatás PDF

A tiszaújvárosi csoport gyerekekkel bemutatózott Tiszaszederkényben 2016. május 22-én a családi napon, amely a keleti kultúra jegyében zajlott.

Majd 2016. május 28-án Sajószögeden a gyereknapon már kibővített, 21 fős kerettel léptek fel. Mindkét helyen nagy tapssal engedték el karatékáinkat.

Bővebben...

Edzőtáborban jártunk…

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 19-24. között rendeztük meg évi rendes edzőtáborunkat, melyet a megszokott helyen, immár a 16. alkalommal tartottunk a Balaton parton. Balatonszéplak Felsőn az Ezüstpart Hotel 1. emeleti termében izzasztott meg minket a Shihan Mészáros János.

Bővebben...

Nyári edzésrendünk az edzőtábor utántól

E-mail Nyomtatás PDF

Övvizsga a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 15-én a Toldi utcai központi edzőteremben bonyolítottuk le övvizsgánkat, ahol a sárga csík övfokozattól kezdődően zöld övvel bezárólag adtak számot tudásukról a karatékáink. A Shihan Mészáros János által vezényelt és felügyelt „felmérés” jól sikerült, hiszen mindenki sikeresen zárta a napot.

Bővebben...

5. oldal / 38

You are here: Hírek