justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Rijekai kiruccanás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 1-én a Croatian Open első napján 19 orszàg, 77 klubja versenyzett kadet, junior, U21 ès felnőtt kategóriákban. Az MTK, a Justitia, a Sportingbudo és a Senshi közösen utazott ki és képviselte sikeresen Magyarországot formagyakorlatban. Edzőként Sensei Büchler Zsolt és Sensei Ökrösi Attila segítette versenyzőinket.

Bővebben...

Cikádor kupa érmekkel

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 24-én 5 fős versenyzői brigáddal kelt útnak Sensei Pálinkás András, hogy a 13. Cikádor kupa meghívásos karate versenyen szerepelhessenek tanítványaink. Jól szervezett verseny volt, komoly mezőnyök voltak a haladó kategóriákban, míg az utánpótlás versenyszámokban lehetőség volt a gyakorlásra.

Bővebben...

Fürdőzős kikapcsolódás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. október 2-án ismét magunkhoz vesszük a fürdőruhánkat és irány a Debreceni Aquaticum. Az egyébként 4.850 Ft-os belépőjegy helyett egyesületi hozzájárulással kedvezményes fürdőzésen vehetnek részt egyesületi tagjaink és hozzátartozóik, hiszen 2.000 Ft-os befizetéssel már lubickolhatnak is. A belépő feljogosít a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatására, csúszdák, szauna, jakuzzi, hullámmedence, kinti és benti termálfürdő.

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 11:25 Bővebben...

Ma 10 éve…

E-mail Nyomtatás PDF

2006. szeptember 24-én történt egy megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan dolog. Szeretett mesterünk, Sensei Csordás József ma 10 esztendeje befejezte földi útját. A karate útján járt, példát mutatott, szerette sporttársait és tanítványait. Családjáért rajongott, mindent megtett értük és szívesen segített bárkinek.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 25. vasárnap, 13:39 Bővebben...

Két versennyel indítottuk a szezont

E-mail Nyomtatás PDF

2016. szeptember 10-én az 5. Zágráb karate kupán indult a szezon, melyen 3 versenyzővel (Zay Lili, Tóth Vanda és Szilágyi Gergő) vettünk részt. Mindenki nagyon szépen szerepelt, kiváló gyakorlási lehetőség volt a Budapest Open előtt, ahol már a kvalifikációs pontokért ment a harc. Lili a 3. helyen zárta a megmérettetést.

Bővebben...

Két éves a Shinto Dojo!

E-mail Nyomtatás PDF

Szabadtéri születésnapi bulit tartunk a Szentléleki Turistaparkban szeptember 25-én vasárnap. Közös főzéssel, kirándulással, sok játékkal, jókedvvel, szeretettel várok minden karatést és hozzátartozóját!

http://turistapark.hu/

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

Előzetes jelentkezés szükséges a főzés miatt. Kérlek iratkozz fel a pultnál!

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 22. csütörtök, 19:49

Kezdő edzéseink indulnak 2016. szeptemberében

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 06. kedd, 21:28 Bővebben...

Versenyzőink edzőtáboroztak Pusztaberkin

E-mail Nyomtatás PDF

2016. augusztus 8-14. között a magyar karate válogatott szövetségi kapitánya, Sensei Büchler Zsolt meghívására egyesületünk versenyzői Pusztaberkin edzőtáboroztak, ahol a Senshi KC karatékáival együtt készültek az új versenyszezonra.

Bővebben...

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk…

E-mail Nyomtatás PDF

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk és adtunk lehetőséget civilek számára is, hogy kipróbálhassák sportágunkat 2016. augusztus 13-án a Miskolc-Tapolca felé vezető út mentén. A Sensei Kis Virág vezényletével tartott demonstárción Sensei Debreceni Ádám, Sempai Szőcs Péter, Kardos Ákos és Somodi Levente vett részt.

Bővebben...

Fekete öves tábor volt Hódmezővásárhelyen

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 22-24. között Hódmezővásárhelyen gyűltek össze a Hayashi-ha Shito-ryu mesterei Shihan Kurdi Gábor vezetésével. Bár a nyári időszak sok mindenkinek elég zsúfolt volt a mi részünkről a Shihan Mészáros János, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor és Sempai Oláh Dezső képviseltette magát.

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 16. kedd, 19:18 Bővebben...

6. oldal / 40

You are here: Hírek