justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk…

E-mail Nyomtatás PDF

Az „Örömünnep” alkalmából bemutatóztunk és adtunk lehetőséget civilek számára is, hogy kipróbálhassák sportágunkat 2016. augusztus 13-án a Miskolc-Tapolca felé vezető út mentén. A Sensei Kis Virág vezényletével tartott demonstárción Sensei Debreceni Ádám, Sempai Szőcs Péter, Kardos Ákos és Somodi Levente vett részt.

Bővebben...

Fekete öves tábor volt Hódmezővásárhelyen

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 22-24. között Hódmezővásárhelyen gyűltek össze a Hayashi-ha Shito-ryu mesterei Shihan Kurdi Gábor vezetésével. Bár a nyári időszak sok mindenkinek elég zsúfolt volt a mi részünkről a Shihan Mészáros János, Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor és Sempai Oláh Dezső képviseltette magát.

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 16. kedd, 19:18 Bővebben...

Triatlon nagyhét és évzárás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 2-án az év zárásaképpen megrendezésre került a már hagyományos Zsíros kenyér partink, amelyen 25-30 fő jelent meg. Barátok, ismerősök, szülők társaságában együtt eltöltöttünk egy közös délutánt, jókat beszélgetve. Persze a mozgás sem maradhatott ki, tollasoztunk, fociztunk és a szabadban felállított fitnesz eszközökön folyamatosan váltották a gyerekek egymást.

Bővebben...

Tiszaújvárosi csoportunkban történt

E-mail Nyomtatás PDF

A tiszaújvárosi csoport gyerekekkel bemutatózott Tiszaszederkényben 2016. május 22-én a családi napon, amely a keleti kultúra jegyében zajlott.

Majd 2016. május 28-án Sajószögeden a gyereknapon már kibővített, 21 fős kerettel léptek fel. Mindkét helyen nagy tapssal engedték el karatékáinkat.

Bővebben...

Edzőtáborban jártunk…

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 19-24. között rendeztük meg évi rendes edzőtáborunkat, melyet a megszokott helyen, immár a 16. alkalommal tartottunk a Balaton parton. Balatonszéplak Felsőn az Ezüstpart Hotel 1. emeleti termében izzasztott meg minket a Shihan Mészáros János.

Bővebben...

Nyári edzésrendünk az edzőtábor utántól

E-mail Nyomtatás PDF

Övvizsga a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 15-én a Toldi utcai központi edzőteremben bonyolítottuk le övvizsgánkat, ahol a sárga csík övfokozattól kezdődően zöld övvel bezárólag adtak számot tudásukról a karatékáink. A Shihan Mészáros János által vezényelt és felügyelt „felmérés” jól sikerült, hiszen mindenki sikeresen zárta a napot.

Bővebben...

Vártúrán jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 4-én, szombaton az egyesület apraja nagyja vártúrára indult a Toldi utcai edzőterem elől. Egy nagy busszal és néhány autóval veselkedtünk neki elsőként a nemrégiben felújított Regéci Vár bevételének.

Bővebben...

"A karaténak az olimpián a helye"

E-mail Nyomtatás PDF

A Shihan Mészáros Jánossal, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökével, a Magyar Karate Szakszövetség elnökével készített interjút a Miskolci Televízió, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni a 12. perc 50. másodperctől:

http://minap.hu/video/sportpercek-20160531

Ismét „zsongtunk” Lillafüreden

E-mail Nyomtatás PDF


2016. május 29-én a Zsongó Lillafüred rendezvénysorozaton vettünk részt, immár 16. alkalommal. Az első bemutatókat még Sensei Csordás József, Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András és még sokan mások tartották. Évről-évre, ha esett az eső, ha tűzött a nap, mindig ott voltunk és megmutattuk a karate sportág szépségeit.

Bővebben...

6. oldal / 39

You are here: Hírek