justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Triatlon nagyhét és évzárás

E-mail Nyomtatás PDF

2016. július 2-án az év zárásaképpen megrendezésre került a már hagyományos Zsíros kenyér partink, amelyen 25-30 fő jelent meg. Barátok, ismerősök, szülők társaságában együtt eltöltöttünk egy közös délutánt, jókat beszélgetve. Persze a mozgás sem maradhatott ki, tollasoztunk, fociztunk és a szabadban felállított fitnesz eszközökön folyamatosan váltották a gyerekek egymást.

Bővebben...

Tiszaújvárosi csoportunkban történt

E-mail Nyomtatás PDF

A tiszaújvárosi csoport gyerekekkel bemutatózott Tiszaszederkényben 2016. május 22-én a családi napon, amely a keleti kultúra jegyében zajlott.

Majd 2016. május 28-án Sajószögeden a gyereknapon már kibővített, 21 fős kerettel léptek fel. Mindkét helyen nagy tapssal engedték el karatékáinkat.

Bővebben...

Edzőtáborban jártunk…

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 19-24. között rendeztük meg évi rendes edzőtáborunkat, melyet a megszokott helyen, immár a 16. alkalommal tartottunk a Balaton parton. Balatonszéplak Felsőn az Ezüstpart Hotel 1. emeleti termében izzasztott meg minket a Shihan Mészáros János.

Bővebben...

Nyári edzésrendünk az edzőtábor utántól

E-mail Nyomtatás PDF

Övvizsga a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 15-én a Toldi utcai központi edzőteremben bonyolítottuk le övvizsgánkat, ahol a sárga csík övfokozattól kezdődően zöld övvel bezárólag adtak számot tudásukról a karatékáink. A Shihan Mészáros János által vezényelt és felügyelt „felmérés” jól sikerült, hiszen mindenki sikeresen zárta a napot.

Bővebben...

Vártúrán jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 4-én, szombaton az egyesület apraja nagyja vártúrára indult a Toldi utcai edzőterem elől. Egy nagy busszal és néhány autóval veselkedtünk neki elsőként a nemrégiben felújított Regéci Vár bevételének.

Bővebben...

"A karaténak az olimpián a helye"

E-mail Nyomtatás PDF

A Shihan Mészáros Jánossal, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökével, a Magyar Karate Szakszövetség elnökével készített interjút a Miskolci Televízió, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni a 12. perc 50. másodperctől:

http://minap.hu/video/sportpercek-20160531

Ismét „zsongtunk” Lillafüreden

E-mail Nyomtatás PDF


2016. május 29-én a Zsongó Lillafüred rendezvénysorozaton vettünk részt, immár 16. alkalommal. Az első bemutatókat még Sensei Csordás József, Sensei Vincze Angéla, Sensei Pálinkás András és még sokan mások tartották. Évről-évre, ha esett az eső, ha tűzött a nap, mindig ott voltunk és megmutattuk a karate sportág szépségeit.

Bővebben...

Az évad utolsó versenye volt Mátészalkán

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 28-án Mátészalkára utaztunk Miskolcról és Debrecenből, hogy a X. Mitsuya-Kai kupán vegyünk részt. Sok régiónkbeli klubbal találkoztunk, hiszen a tiszalúci Renraku-Ryu KSE, a szirmabesenyői klub, valamint a Kazincbarcikai VSE is megmutatta tudását. A 9 fős versenyzői gárdánkat Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila, valamint Sensei Gáspár Zsófia kísérte el, Sensei Hamza Lajos pedig bíróként működött közre a versenyen.

 

Bővebben...

Buszos egyesületi kirándulás lesz 2016. június 4-én

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 4-én, szombaton egyesületi buszos kirándulást szervezünk, amire minden kedves karatékánkat és barátaikat, családtagjaikat szeretettel várunk.

 

Gyülekező: 2016. június 4. 8.30 órakor a Toldi u. 9. szám alatti központi edzőterem előtt

Indulás: 2016. június 4. 9.00 órakor a Toldi u. 9. szám alatti központi edzőterem elől

 

Útvonal: Miskolc-Regéc-Boldogkőváralja-Miskolc

Bővebben...

7. oldal / 40

You are here: Hírek