justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Az UTE judo termében versenyeztünk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 28-án, vasárnap az UTE judo termében bonyolították le 4 küzdőtéren az UTE KaiSei meghívásos karate versenyt. Egyesületünk 6 versenyzővel vett részt a megmérettetésen, akik a két miskolci edzőtermünkből érkeztek. Edzőként Sensei Kis Virág működött közre.

Bővebben...

Szirmabesenyői éremeső

E-mail Nyomtatás PDF

Második alkalommal került megrendezésre Szirmabesenyőben a Sajó kupa meghívásos karate bajnokság, mely elsősorban a régiónkból érkező klubok versenyzőinek részvételével zajlott. A verseny dr. Mészáros János Shihan nyitotta meg, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. Felemlegette azt az időszakot, amikor Miskolcon és környékén elindult a karate, a Shito-ryu és kiemelte, hogy külön öröm számára a régi karatésok ma már mesterekké váltak és a mai napig aktívak, kötődnek a karatéhoz.

Bővebben...

Közeleg a Farsang

E-mail Nyomtatás PDF

Ne felejtsétek, hogy 2016. március 4-én, pénteken 17.00 órai kezdettel tartjuk Farsangi mulatságunkat, melynek ezúttal a helyszíne Gárdonyi Géza Művelődési Ház (Hejőcsaba, Sütő J. u. 42.).

A jelmezeseket idén is díjazzuk különböző kategóriákban. Ezen kívül tombolasorsolás is lesz. A tombolákat 200 Ft-ért tudjátok megvásárolni Magditól.

Mindenki hozzon valamit magával, hiszen ezúttal is batyus bulit tartunk. És ne felejtsétek el családtagjaitokat, barátaitokat is magatokkal hozni.

Három érem a Tatami kupáról

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 20-án rendezték meg 22. alkalommal a Tatami Karate Kupát a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. Egyesületünket 8 fő versenyző képviselete Miskolcról és Debrecenből, akiket edzőik Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el a megmérettetésre.

Bővebben...

A Shinto dojo-ban is indulnak a kezdő edzések 2016. február 15-től

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2016. január 31. vasárnap, 13:31 Bővebben...

2016. február 2-tól indul a kezdő edzés Központi edzőtermünkben

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2016. január 31. vasárnap, 13:31

Jól kezdődött a szezon

E-mail Nyomtatás PDF

2016. január 23-án Kassán jártunk a IX. Michal Bozogan nemzetközi karate emlékversenyen, ahol idén először volt lehetőség kata versenyszámban is indulni, de csak a korosztályos világversenyek kategóriáiban. Egyesületünket Szilágyi Gergő képviselete, akit Kis Virág Sensei kísért el a megmérettetésre.

Bővebben...

Övvizsga lesz a Shinto Dojoban

E-mail Nyomtatás PDF

Övvizsga lesz a Shinto Dojoban 2016. február 11-én, csütörtökön.

Időpontok:

16.30-tól ovis csoport

17.00-tól kezdő csoport

18.00-tól haladó csoport

Bővebben...

Éves tagsági díjak

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Tagjaink!

 

Ne felejtsétek el, hogy az éves tagsági díjak befizetési határideje: 2016. február vége.

Közös edzéssel búcsúztattuk az évet

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 29-én 17.00 órai kezdettel tartottuk évzáró közös edzésünket a Miskolci Egyetem E/4-es Kollégiumának tornatermében, melyet a Shihan Mészáros János vezényelt le a megjelent miskolci, tiszaújvárosi és debreceni karatékáinknak. Részt vett az egyesületünkön kívül a Renraku-Ryu KSE mesterei és néhány karatékája is.

Bővebben...

8. oldal / 38

You are here: Hírek