justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

December 17-én övvizsga volt a Toldi utcában

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 17-én került lebonyolításra az évvégi szokásos övvizsgánk a központi edzőtermünkben, a Toldi utcában. Shihan Mészáros János vezetésével 17.00 órakor vette kezdetét a megmérettetés a sárga csíkra, sárga övre és kék csíkra vizsgázókkal.


Bővebben...

Városi jutalmazásban részesültünk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 17-én az Avasi Gimnázium Színháztermében jutalmazták a 2015. évi eredmények alapján Miskolc város legjobb eredményeit elért sportolókat és edzőiket. Egyesületünkből három karatékát és Sensei-eiket köszöntötte alpolgármester úr az ünnepségen.

Bővebben...

Évzáró edzés és decemberi nyitva tartás

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 29-én 17.00 órai kezdettel tartjuk az Évzáró edzésünket valamennyi justitiás csoport számára együttesen a Miskolci Egyetem E/4-es Kollégiumának Tornatermében. Az edzésre a miskolci két dojo mellett várjuk a tiszaújvárosi és debreceni növendékeinket is. Az edzést Shihan Mészáros János tartja.

Az edzést követően a Toldi utca 9. szám alatti edzőtermünkben zsíroskenyeres évbúcsúztató beszélgetést tartunk batyus buli formájában.

 

Decemberben az alábbi időpontokban zárva tart az edzőterem:

December 24. – csütörtök

December 25. – péntek

December 29. – kedd (edzés az Egyetemen, utána batyus buli a teremben)

December 30. – szerda

December 31. – csütörtök

Január 1. – péntek

A többi napon az edzések a megszokott rendben kerülnek megtartásra, kivéve a versenyzői edzéseket, amelyek januárban indulnak újra.

Övvizsga lesz december 17-én

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 17-én övvizsgát tartunk a Miskolci központi edzőtermünkben (Toldi utca 9.).

 

Jelentkezni a Sensei-ek engedélyével lehet.

Bővebben...

Az év utolsó versenye volt

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 29-én rendezték Szigetszentmiklóson a Hungarian Tatami Kupát, ahol legjobb versenyzőink indultak csak el. A neves megmérettetésen most is komoly mezőny gyűlt össze. A több mint 600 versenyzőt felvonultató versenyen végül a lebetegedések miatt 6-an indultak egyesületünkből, akiket Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el.

Bővebben...

Pepe Sensei-re emlékeztünk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 28-án immár X. alkalommal került megrendezésre a Pepe emlékverseny Nagyszalontán. A megmérettetésen 3 ország több mint 300 karatékája korosztályonként különböző övfokozati bontásokban, illetve súlycsoportokban mérte össze tudását. A versenyre 3 karatékával érkeztünk Miskolcról, akiket Sensei Kis Virág kísért el.

Bővebben...

Kodomo kupán gyűjtöttünk érmeket

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 21-én Budapesten a Láng Sportcsarnokban, a szokott helyszínen, azonban a szokottnál sokkal nagyobb létszámmal szerepeltünk a Kodomo kupán. Három dojo-nkból is érkeztek karatékák, akiket Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Gáspár Zsófia kísért el a versenyre.

Bővebben...

Játékfesztiválon bemutatóztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 14-én és 15-én is „színpadra”léptünk, hiszen a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban megrendezett Játékfesztiválra kaptunk meghívást, hogy tartsunk bemutatót.

Bővebben...

Jakartában lépett tatamira Szilágyi Gergő

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 9-én indult neki egyesületünk versenyzője, Szilágyi Gergő a magyar válogatott tagjaként a hosszú repülőútnak, ami végül Jakartába repítette a Kadet, Junior és U21 Karate Világbajnokságra.

Bővebben...

Diákolimpiai bajnokokkal gyarapodtunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 7-én rendezték meg a WKF Karate diákolimpia országos döntőjét a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban, ahol egyesületünket 12 versenyző képviselte, akiket a Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila segített. A megmérettetés egyben kvalifikációs verseny is volt a jövő évi korosztályos Európa-bajnokságra. Sikeresen gyarapította pontjait Szilágyi Gergő, aki ezen héten vesz részt a korosztályos világbajnokságon Jakartában.

 

A megnyitó ünnepségen köszöntő beszédet mondott a Shihan Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetsége elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke.

Bővebben...

9. oldal / 38

You are here: Hírek