justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

3 versenyző 3 éremmel tért haza

E-mail Nyomtatás PDF

2016. március 19-én rendezték Szekszárdon a Széki kupa meghívásos karate versenyt, melyen első alkalommal vettünk részt. A Shinto dojo-ból 3 növendék képviselte egyesületünket, akik mindhárman éremmel térhettek haza.

Bővebben...

Lovasíjász filmnézési lehetőség

E-mail Nyomtatás PDF
Figyelmetekbe szeretném ajánlani Kassai Lajos lovasíjász mesterről készült filmet.
A film a magyarságról, a lovasíjászatról szól, szerintem minden magyarnak és minden harcművésznek látnia kell ezt a filmet, úgyhogy nekünk két okunk is van megnézni. :)
Mozielőzetes itt:
Miskolcon a Művészetek Házában vetítik. A Justitia SE. tagjainak külön időpontot kértünk, így csak nekünk forog a film
MÁRCIUS 26-ÁN SZOMBATON 13.15 ÓRÁTÓL.
Találkozó: 13.00 órakor a Művészetek Háza előtt.
Természetesen hozzátartozók jöhetnek, csak jelezzétek részvételi szándékotokat a teremben. Tekintettel arra, hogy a moziterem befogadóképessége véges, így a hamarabb jelentkezőknek tudunk biztosítani helyet. A jelentkezés a mozijegy árának befizetésével érvényes, ami 500,- Ft/fő.
Jövő hét péntekig (március 18.) jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy a mozi felé továbbítani tudjuk a létszámot. Ennek függvényében tudják a kisebb vagy a nagyobb termet biztosítani számunkra.
Sensei Angéla
Módosítás dátuma: 2016. március 16. szerda, 21:14

Nyitvatartás

E-mail Nyomtatás PDF

A hosszú hétvége miatt az alábbi időszakban a központi edzőterem zárva tart:

2016. március 14. - Zárva

2016. március 15. - Zárva

 

Edzések szerdától a szokott rendben indulnak újra.

Közel 30 versenyzővel indultunk a Kodomo kupán

E-mail Nyomtatás PDF

2016. március 6-án rendezték meg a jubileumi XX. Kodomo kupa meghívásos utánpótlás karate bajnokság Budapesten a Láng Sportcsarnokban. Közel 30 fővel vettünk részt mind a négy dojo-nk képviseltette magát. Edzőként Sensei Kis Virág, Sensei Oláh Sándor, Sensei Barta Péter és Sensei Gáspár Zsófia segítette a növendékeket.

Szinte mindenki nyertes meccsel, vagy meccsekkel lett dobogós, így valamennyien büszkék lehetnek magukra, akik tatamira léptek vasárnap.

Bővebben...

Farsangoztunk a Gárdonyiban

E-mail Nyomtatás PDF

2016. március 4-én kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel tartottuk meg szokásos karatés farsangunkban. A helyszín ezúttal rendhagyó volt, hiszen már kinőttük a dojo-nkat, ezért a hejőcsabai Gárdonyi Géza Művelődési Ház adott otthont rendezvényünknek, ami 17.00 órára volt meghirdetve.

Bővebben...

Az UTE judo termében versenyeztünk

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 28-án, vasárnap az UTE judo termében bonyolították le 4 küzdőtéren az UTE KaiSei meghívásos karate versenyt. Egyesületünk 6 versenyzővel vett részt a megmérettetésen, akik a két miskolci edzőtermünkből érkeztek. Edzőként Sensei Kis Virág működött közre.

Bővebben...

Szirmabesenyői éremeső

E-mail Nyomtatás PDF

Második alkalommal került megrendezésre Szirmabesenyőben a Sajó kupa meghívásos karate bajnokság, mely elsősorban a régiónkból érkező klubok versenyzőinek részvételével zajlott. A verseny dr. Mészáros János Shihan nyitotta meg, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. Felemlegette azt az időszakot, amikor Miskolcon és környékén elindult a karate, a Shito-ryu és kiemelte, hogy külön öröm számára a régi karatésok ma már mesterekké váltak és a mai napig aktívak, kötődnek a karatéhoz.

Bővebben...

Közeleg a Farsang

E-mail Nyomtatás PDF

Ne felejtsétek, hogy 2016. március 4-én, pénteken 17.00 órai kezdettel tartjuk Farsangi mulatságunkat, melynek ezúttal a helyszíne Gárdonyi Géza Művelődési Ház (Hejőcsaba, Sütő J. u. 42.).

A jelmezeseket idén is díjazzuk különböző kategóriákban. Ezen kívül tombolasorsolás is lesz. A tombolákat 200 Ft-ért tudjátok megvásárolni Magditól.

Mindenki hozzon valamit magával, hiszen ezúttal is batyus bulit tartunk. És ne felejtsétek el családtagjaitokat, barátaitokat is magatokkal hozni.

Három érem a Tatami kupáról

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 20-án rendezték meg 22. alkalommal a Tatami Karate Kupát a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. Egyesületünket 8 fő versenyző képviselete Miskolcról és Debrecenből, akiket edzőik Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el a megmérettetésre.

Bővebben...

A Shinto dojo-ban is indulnak a kezdő edzések 2016. február 15-től

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2016. január 31. vasárnap, 13:31 Bővebben...

9. oldal / 40

You are here: Hírek