justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Nyári edzésrend veszi kezdetét

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2015. július 01. szerda, 20:37

Dupla övvizsga volt Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 9-én a Shinto-dojoban, míg 10-én a központi edzőteremben is övvizsgát tartottunk karatékáink számára. A Shihan Mészáros János vezérletével mindkét helyszínen sikeresen zajlott le a megmérettetés, ahol kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek egyaránt részt vettek.

Bővebben...

Közös Justitiás edzés volt Tiszaújvárosban a hétvégén

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 6-án a Shihan Mészáros János tartott közös edzést az összes „Justitiás” számára Tiszaújvárosban az Eötvös József Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében 10.00 órai kezdettel. Az edzésen szép számmal vettek részt a helybeliek, debreceni karatékáink és természetesen a miskolci mindkét dojónk tanítványai egyaránt.

Bővebben...

Nagykárolyi gyereknapi verseny

E-mail Nyomtatás PDF

2015. május 30-án egyesületünk 4 versenyzővel Nagykárolyban járt a Childrens day nemzetközi karate versenyen, ahol több dobogós helyezést is elértek karatékáink. A kis csapatot Sensei Pálinkás András kísérte el.

Bővebben...

Egy újabb verseny volt Pozsonyban

E-mail Nyomtatás PDF

2015. május 30-án rendezték meg a 19. Pozsony Youth Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen a Jakartai kvalifikáció részeként Szilágyi Gergő vett részt. Versenyzőnket Kis Virág Sensei kísérte el.

Bővebben...

Esős bemutató

E-mail Nyomtatás PDF

2015. május 23-án az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő Zsongó Lillafüred szabadidős sportrendezvényen tartottunk karate bemutatót. Egyesületünk a kezdetektől szereplője az eseménynek. Az időjárás sajnos nem kedvezett, hiszen sokáig az eső elálltát vártuk, majd gyorsan kipakoltuk a tatamikat, hogy kis csapatunk bemutathassa tudását.

Bővebben...

Karate bemutatót tartottunk a Family Perfect Day-en

E-mail Nyomtatás PDF

2015. május 16-án a Miskolc Városi Szabadidőközpont Jégcsarnokában tartottunk a Shinto dojo növendékeivel karate bemutatót, illetve nyílt órát a Sensei Vincze Angéla vezényletével. Az ifjú karatékák ügyesen demonstrálták sportágunk szépségeit, melyhez ezúton is gratulálunk és köszönjük szépen a részvételüket is.

 

Módosítás dátuma: 2015. május 20. szerda, 21:11 Bővebben...

MOB alelnök az elnökünk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. május 12-én tartotta közgyűlését a Magyar Olimpiai Bizottság, ahol Shihan dr. Mészáros Jánost, a Magyar Karate Szakszövetség elnökét, és egyben a MOB nem olimpiai tagozatának alelnökét egyhangúlag megválasztotta a MOB tagsága a szervezet általános alelnökévé.

Bővebben...

Mátészalkai éremeső

E-mail Nyomtatás PDF

Egyesületünk 20 fővel versenyzett a IX. Mitsuya-Kai Hungary Karate versenyen Mátészalkán 2015. május 16-án. A megmérettetés nagyszerű lehetőséget adott a gyakorlásra, melyet a miskolci, a tiszaújvárosi és a debreceni karatékáink is kihasználtak. Versenyzőinket Sensei Pálinkás András, Sensei Kis Virág, Sensei Ökrösi Attila, Sensei Oláh Sándor és Sensei Barta Péter kísérte el.

9 aranyérmünkkel elhoztuk a Mátészalka kupát, melyet egy közös fagyizással ünnepeltünk meg.

Módosítás dátuma: 2015. május 17. vasárnap, 09:54 Bővebben...

Szombaton nyílt órák és bemutató

E-mail Nyomtatás PDF

Sensei Vincze Angéla vezetésével Shito-ryu Karate nyílt órák egész nap a 2-es Jégpályán és 17.00 órától bemutató a 2-es Jégpálya Családi Színpadán a Family Perfect day rendezvényen Miskolcon 2015. május 16-án.

Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd, 21:40 Bővebben...

10. oldal / 37

You are here: Hírek