justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

ESKU Európa-bajnokságon jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. október 17-18-án Temesváron, Romániában szervezték meg az ESKU Shotokan Európa-bajnokságot, ahol két versenyzővel vettünk részt küzdelemben, akiket a Sensei Pálinkás András kísért el. A korai indulással és 5 órás úttal a hátuk mögött érkeztek meg karatékáink Temesvárra.

Bővebben...

Bihor open-en jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. október 3-án a szezon első nemzetközi versenyén vett részt kis csapatunk a miskolci és a debreceni dojo-nkból. Az ifjú karatékákat Sensei Pálinkás András és Sensei Ökrösi Attila kísérte el.

Bővebben...

Egy éves születés napját ünnepelte a Shinto dojo

E-mail Nyomtatás PDF

2015. szeptember 24-én közös edzéssel ünnepelte az egyesület a Shinto dojo egy éves születésnapját a Győri kapu 24/b. alatt.

Módosítás dátuma: 2015. szeptember 27. vasárnap, 22:13 Bővebben...

Az első verseny a szezonban

E-mail Nyomtatás PDF

2015. szeptember 19-20-án került megrendezésre a 18. Budapest open nemzetközi karate bajnokság a budapesti Sportkastélyban. A szombati napon a felnőttek, U21-esek és juniorok léptek tatamira, míg vasárnap a kadet és a gyermek kategóriák kerültek lebonyolításra a kvalifikációs versenyen.

Mi a második napon voltunk érdekeltek versenyzőinkkel, akiket Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el.

Bővebben...

1 éves a Shinto dojo

E-mail Nyomtatás PDF

Kezdő edzéseink indulnak 2015. szeptemberében

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 31. hétfő, 20:13 Bővebben...

Indul az iskola, indulnak az új edzésrendek

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2015. október 12. hétfő, 08:18

Hanshi-tól tanultunk, danvizsgáztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. július 27-től augusztus 2-ig tartotta Hanshi Julius Thiry edzőtáborát Budapesten, ahol egyesületünk karatékái is részt vettek. Volt aki a teljes hetet végig edzette, volt aki csak a hétvégére tudott felutazni, de egy busznyi lelkes tanítványunk a szombati napon kelt útnak autóbusszal, hogy találkozhasson a stílusvezető mesterünkkel.

Bővebben...

Karatékánk kitüntetése

E-mail Nyomtatás PDF

2015 júniusában kihirdették a Magyarország Jó tanulója, Jó sportolója cím jogos tulajdonosait. Egyesületünk növendéke, Harangozó Péter is kitüntető oklevélben részesült, hiszen mind az iskolában, mind pedig a diákolimpiai és egyéb versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el a 2014-es esztendőben.

Bővebben...

Lezajlott a siófoki összevont edzőtábor

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 21-26. között zajlott le Balatonszéplak-felsőn a szokásos összevont nyári edzőtáborunk, amelyre ezúttal is az ország legkülönbözőbb pontjairól (Tatabánya, Budapest, Fehérgyarmat, Kiskunmajsa, Debrecen, Tiszaújváros, Miskolc)  érkeztek szép számmal a Shihan Mészáros Jánoshoz tartozó karatékák.

Bővebben...

10. oldal / 38

You are here: Hírek