justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Az első verseny a szezonban

E-mail Nyomtatás PDF

2015. szeptember 19-20-án került megrendezésre a 18. Budapest open nemzetközi karate bajnokság a budapesti Sportkastélyban. A szombati napon a felnőttek, U21-esek és juniorok léptek tatamira, míg vasárnap a kadet és a gyermek kategóriák kerültek lebonyolításra a kvalifikációs versenyen.

Mi a második napon voltunk érdekeltek versenyzőinkkel, akiket Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el.

Bővebben...

1 éves a Shinto dojo

E-mail Nyomtatás PDF

Kezdő edzéseink indulnak 2015. szeptemberében

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 31. hétfő, 20:13 Bővebben...

Indul az iskola, indulnak az új edzésrendek

E-mail Nyomtatás PDF

 

Módosítás dátuma: 2015. október 12. hétfő, 08:18

Hanshi-tól tanultunk, danvizsgáztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. július 27-től augusztus 2-ig tartotta Hanshi Julius Thiry edzőtáborát Budapesten, ahol egyesületünk karatékái is részt vettek. Volt aki a teljes hetet végig edzette, volt aki csak a hétvégére tudott felutazni, de egy busznyi lelkes tanítványunk a szombati napon kelt útnak autóbusszal, hogy találkozhasson a stílusvezető mesterünkkel.

Bővebben...

Karatékánk kitüntetése

E-mail Nyomtatás PDF

2015 júniusában kihirdették a Magyarország Jó tanulója, Jó sportolója cím jogos tulajdonosait. Egyesületünk növendéke, Harangozó Péter is kitüntető oklevélben részesült, hiszen mind az iskolában, mind pedig a diákolimpiai és egyéb versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el a 2014-es esztendőben.

Bővebben...

Lezajlott a siófoki összevont edzőtábor

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 21-26. között zajlott le Balatonszéplak-felsőn a szokásos összevont nyári edzőtáborunk, amelyre ezúttal is az ország legkülönbözőbb pontjairól (Tatabánya, Budapest, Fehérgyarmat, Kiskunmajsa, Debrecen, Tiszaújváros, Miskolc)  érkeztek szép számmal a Shihan Mészáros Jánoshoz tartozó karatékák.

Bővebben...

Nyári edzésrend veszi kezdetét

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás dátuma: 2015. július 01. szerda, 20:37

Dupla övvizsga volt Miskolcon

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 9-én a Shinto-dojoban, míg 10-én a központi edzőteremben is övvizsgát tartottunk karatékáink számára. A Shihan Mészáros János vezérletével mindkét helyszínen sikeresen zajlott le a megmérettetés, ahol kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek egyaránt részt vettek.

Bővebben...

Közös Justitiás edzés volt Tiszaújvárosban a hétvégén

E-mail Nyomtatás PDF

2015. június 6-án a Shihan Mészáros János tartott közös edzést az összes „Justitiás” számára Tiszaújvárosban az Eötvös József Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében 10.00 órai kezdettel. Az edzésen szép számmal vettek részt a helybeliek, debreceni karatékáink és természetesen a miskolci mindkét dojónk tanítványai egyaránt.

Bővebben...

10. oldal / 38

You are here: Hírek