justitiase.hu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hírek

Hírek

Övvizsga lesz december 17-én

E-mail Nyomtatás PDF

2015. december 17-én övvizsgát tartunk a Miskolci központi edzőtermünkben (Toldi utca 9.).

 

Jelentkezni a Sensei-ek engedélyével lehet.

Bővebben...

Az év utolsó versenye volt

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 29-én rendezték Szigetszentmiklóson a Hungarian Tatami Kupát, ahol legjobb versenyzőink indultak csak el. A neves megmérettetésen most is komoly mezőny gyűlt össze. A több mint 600 versenyzőt felvonultató versenyen végül a lebetegedések miatt 6-an indultak egyesületünkből, akiket Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísért el.

Bővebben...

Pepe Sensei-re emlékeztünk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 28-án immár X. alkalommal került megrendezésre a Pepe emlékverseny Nagyszalontán. A megmérettetésen 3 ország több mint 300 karatékája korosztályonként különböző övfokozati bontásokban, illetve súlycsoportokban mérte össze tudását. A versenyre 3 karatékával érkeztünk Miskolcról, akiket Sensei Kis Virág kísért el.

Bővebben...

Kodomo kupán gyűjtöttünk érmeket

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 21-én Budapesten a Láng Sportcsarnokban, a szokott helyszínen, azonban a szokottnál sokkal nagyobb létszámmal szerepeltünk a Kodomo kupán. Három dojo-nkból is érkeztek karatékák, akiket Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Gáspár Zsófia kísért el a versenyre.

Bővebben...

Játékfesztiválon bemutatóztunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 14-én és 15-én is „színpadra”léptünk, hiszen a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban megrendezett Játékfesztiválra kaptunk meghívást, hogy tartsunk bemutatót.

Bővebben...

Jakartában lépett tatamira Szilágyi Gergő

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 9-én indult neki egyesületünk versenyzője, Szilágyi Gergő a magyar válogatott tagjaként a hosszú repülőútnak, ami végül Jakartába repítette a Kadet, Junior és U21 Karate Világbajnokságra.

Bővebben...

Diákolimpiai bajnokokkal gyarapodtunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 7-én rendezték meg a WKF Karate diákolimpia országos döntőjét a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban, ahol egyesületünket 12 versenyző képviselte, akiket a Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila segített. A megmérettetés egyben kvalifikációs verseny is volt a jövő évi korosztályos Európa-bajnokságra. Sikeresen gyarapította pontjait Szilágyi Gergő, aki ezen héten vesz részt a korosztályos világbajnokságon Jakartában.

 

A megnyitó ünnepségen köszöntő beszédet mondott a Shihan Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetsége elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke.

Bővebben...

Dobogós helyezések a Hungarian openről

E-mail Nyomtatás PDF

2015. október 24-én egy újabb versenyen vettünk részt. A Hungarian Open – Céghmester kupa idén is kvalifikációs minősítő verseny volt. Egyesületünkből több mint tíz versenyzővel szerepeltünk a nemzetközi megmérettetésen, akiket felkészítőik Sensei Vincze Angéla, Sensei Kis Virág és Sensei Ökrösi Attila kísértek el Budaörsre.

Bővebben...

ESKU Európa-bajnokságon jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. október 17-18-án Temesváron, Romániában szervezték meg az ESKU Shotokan Európa-bajnokságot, ahol két versenyzővel vettünk részt küzdelemben, akiket a Sensei Pálinkás András kísért el. A korai indulással és 5 órás úttal a hátuk mögött érkeztek meg karatékáink Temesvárra.

Bővebben...

Bihor open-en jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

2015. október 3-án a szezon első nemzetközi versenyén vett részt kis csapatunk a miskolci és a debreceni dojo-nkból. Az ifjú karatékákat Sensei Pálinkás András és Sensei Ökrösi Attila kísérte el.

Bővebben...

10. oldal / 39

You are here: Hírek